Commentaren: 3
 • #3

  Ronald&Jolanda&Fenne (woensdag, 17 augustus 2022 10:49)

  Voor alle twijfelaars; hier kun je met een gerust hart naar toe! Als je tenminste van rust en ruimte houdt. En van gastvrijheid en een met liefde opgeknapt en ingericht knus huisje. Van alle gemakken voorzien en met een heerlijk bed, Zelfs speelgoedjes voor de hond(en) liggen klaar waar ze heerlijk in een afgesloten tuin mee kunnen spelen. Dank Natalie, Edwin en Tess.

  Kortom een aanrader!

 • #2

  Joke en Jan Breed (vrijdag, 09 oktober 2020 23:58)

  Nathalie, Edwin en Tess, regelmatig hebben we over jullie droom in Frankrijk gesproken als we elkaar tegenkwamen in Velserbroek. Begin juli was het dan zover. Jullie verhuizing naar de Auvergne. In september waren we in de buurt en zijn bij jullie op bezoek gegaan. Wat een enig huis. En wat een prachtig uitzicht. We vonden het heel erg leuk om jullie daar te bezoeken en te zien waar jullie nu wonen. Wanneer we weer eens in de buurt zijn komen we zeker weer langs voor een bakkie. Heel veel geluk voor jullie allemaal.

 • #1

  Jannet de Jongh (zondag, 31 mei 2020 14:05)

  Natalie, wij zijn je zojuist tegen gekomen in Velserbeek. Kort praatje gemaakt, waarin je aangaf dat jullie gingen emigreren naar Frankrijk. We kregen info van je (met lekkere hapjes voor onze hond). Thuis gekomen heb ik de web site bezocht. Je verhaal gelezen en vond ik zo leuk. Dat jullie de stap gaan doen, met de kinderen en hond in Frankrijk zoiets beginnen. Hartstikke TOP. Alle links bekeken, erg leuk. We gaan dit zeker in onze gedachten houden, af en toe de website bezoeken. Maar via deze weg wil ik jullie alle geluk en voorspoed wensen voor de toekomst. Hartelijke groeten van Jan en Jannet en hondje Diesel